26.05.2020 Výjezdní tábory - volná místa

Nabízíme volná místa na táborech: Všechlapy 27.6.-10.7., Jizerky 2.-14.8. a dalších! Více informací na našem webu v sekci Tábory a u vedoucích jednotlivých táborů.

26.05.2020 Sportovní kroužky až do 26.6.2020

Stále máte možnost přihlásit se na sportovní kroužky pro děti i dospělé. Jedná se o stávající účastníky, volná místa pro nově přihlášené již do konce školního roku nenabízíme. Více informací p.koubova@ddmm.cz nebo recepce@ddmm.cz

25.05.2020 Letní pobytové a příměstské tábory

Na základě příznivého vývoje mohou nyní proběhnout veškeré plánované prázdninové tábory. Podrobné informace k jednotlivým táborům obdržíte v následujících dnech do e-mailu, který máte uveden v Klientském centru.

25.05.2020 Vratky za neuskutečněné kroužky

V následujících dnech vám budou na e-mail, který máte uveden v Klientském centru, zaslány podrobné informace ohledně postupu v případě, že budete požadovat vratky za neuskutečněné zájmové činnosti.

22.05.2020 Klub Pod prahem otevírá

S radostí vám oznamujeme, že od pondělí 25. 5. je znovu otevřen i Klub Pod prahem, a to ve specifickém režimu. Do klubu je nutné se přihlásit online na webu DDM, přinést s sebou vyplněné čestné prohlášení (v rubrice Ke stažení), dodržovat hygienická pravidla a mít nasazenou roušku během celého konání akce; pobytu v klubu. Kapacita klubu je omezena.

11.05.2020 Provozní doba recepce

Naše recepce DDM Herrmannova je pro vaše potřeby otevřena pouze po předchozí telefonické domluvě. Termín si můžete smluvit na tel. čísle 244 400 334. Děkujeme za pochopení.

GDPR

01.05.2020 Informace o zpracování osobních údajů s účinností od 25.5.2018
 
Dům dětí a mládeže Modřany, příspěvková organizace (dále DDM) jako správce osobních údajů, ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZOOU“), jakož i ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen „GDPR“), jež nabývá účinnosti dne 25.5.2018, zpracovává při své činnosti osobní údaje účastníků DDM.
Nakládání s osobními údaji a jejich ochrana se řídí Směrnicí na ochranu osobních údajů (k dispozici v ředitelně DDM). Údaje budou zpracovány po dobu docházky Vaší/Vašeho dítěte v zájmovém vzdělávání a po skončení budou dále archivovány v souladu s právními předpisy dle směrnice Spisový a skartační řád (k dispozici v ředitelně DDM).
V případě porušení zákonných povinností týkajících se ochrany osobních údajů máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů. Máte taktéž právo požadovat po DDM přístup k osobním údajům, které o Vás či Vašem dítěti zpracovává, jejich opravu, výmaz či omezení jejich zpracování, pokud taková oprava, výmaz či omezení zpracování nezasahuje do zákonných povinností DDM či jejího zřizovatele zpracovávat osobní údaje, jak jsou tyto povinnosti popsány dále.
 
Kontaktní údaje správce: adresa:
Dům dětí a mládeže Modřany 
Herrmannova 2016/24
Praha 4 – Modřany, 143 00

E-mail: info@ddmm.cz
Tel.č. +420 241 772 463
Kontaktní údaje pověřence: JUDr.Petr Pavlík
E-mail: poverenec@akpavlik.cz
 
Zpracování osobních údajů ze zákona
DDM při své činnosti zpracovává identifikační, adresní a popisné osobní údaje Vaše/Vašeho dítěte, jakož i některé citlivé osobní údaje (zvláštní kategorie osobních údajů), a to z důvodu, kdy je zpracování nezbytné pro ochranu životně důležitých situací, pro účely veřejného zájmu v oblasti veřejného zdraví, dále v oblasti práva, zabezpečení a ochrany a samozřejmě při takovém zpracování, které je nutné pro plnění zákonných povinností dle zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „Školský zákon“) a souvisejících prováděcích předpisů, a to především za účelem:
 

  • Vedení povinné dokumentace školského zařízení (školní matriky) ve smyslu § 28
odstavce 2 Školského zákona.
  • Zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví dětí ve školském zařízení ve smyslu § 29
Školského zákona.
  • Zajištění individuálního přístupu k Vašemu dítěti za účelem naplnění jeho případných
speciálních vzdělávacích potřeb jakož i pro vytvoření podmínek pro rozvoj jeho nadání.
  • Zpracování citlivých (zvláštních kategorií) osobních údajů zahrnuje zpracování údajů
týkajících se zdravotního stavu, zdravotního postižení či zdravotního nebo sociálního
znevýhodnění Vašeho dítěte.
  • Osobní údaje jsou zpracovávány elektronicky v informačním systému Domeček (dále jen IS
Domeček) a dále manuálně v příslušných formulářích (např. přihlášky). IS Domeček je
provozován na serverech umístěných v datacentru v Praze – Malešicích. Data z IS
Domeček nejsou směrována nikam mimo EU ani mimo ČR. Servery, na kterých IS Domeček
běží, jsou v majetku provozovatele IS Domeček a nejsou sdílené jinými provozovateli jiných
systémů.
 
Zpracované osobní údaje budou v omezeném rozsahu předány pro účely zákonných povinností DDM zřizovateli DDM (MHMP - Magistrát hlavního města Praha).


Informační memorandum naleznete na našem webu v záložce ke stažení.