23.09.2021 Kroužky kláves a sólového zpěvu

Nově pro vás letos otevíráme dlouho očekávané zájmové kroužky hry na klávesy a také sólového zpěvu, které poběží od 11. října. Přihlásit se můžete v záložce Zájmové kroužky.

22.09.2021 Pondělí 27.9.

Sportovní zájmová činnost v DDM proběhne tento den bez omezení (kromě ZK v ZŠ Rakovského).

21.09.2021 ZŠ Rakovského 27. 9. uzavřena

V pondělí 27. 9. se z důvodu ředitelského volna v ZŠ Rakovského kroužky v této škole nekonají. Ostatní zájmová činnost v DDM i dalších ZŠ proběhne bez omezení.

14.09.2021 Kroužek francouzštiny

Od středy 15. září 2021 otevíráme kroužek francouzštiny pro úplné začátečníky, na který je možné se ještě hlásit. V případě zájmu otevřeme i hodiny pro starší zájemce. Kontakt na lektorku získáte přes vedoucího sekce (j.sestak@ddmm.cz)

14.09.2021 Tenis

ke dni 14. 9. 2021 zbývá poslední volné místo na kroužku tenisu, který se koná v sobotu od 12:00 - 12:55 hod.

13.09.2021 Zápis na kroužky v MŠ Tyršovka a Karásek

bude probíhat od středy 15. září od 12 hodin formou on-line zápisu. Kroužky jsou již k nahlédnutí na www.ddmm.cz. Ve středu bude dodána záložka on-line přihlášení. Kroužky jsou v MŠ Karásek určeny pouze pro žáky 3 a 4 třídy. Kroužky začínají od 4. října 2021.

10.09.2021 Kroužky začínají

Nový školní rok přináší nové kroužky, lektory i prostory. V týdnu od 13. 9. rozjíždíme většinu našich zájmových kroužků, a to v běžném režimu. Veškeré informace týkajících se specificky vašeho zájmového kroužku obdržíte do svých e-mailových schránek. Prosíme o dodržování nastavených pravidel a opatření (respirátory/roušky ve společných prostorách, vstup určeným vchodem apod.), abychom zabránili jakémukoliv omezení výuky v našem DDM.

03.09.2021 Nové Umělecké kroužky

Otevíráme další Umělecké kroužky: Zážitková výtvarka IV., V., Keramická dílna pro R+D, Keramická dílna III., Malý záchranář, Poupátko I., II., Výtvarná dílnička. Bližší informace k novým zájmovým kroužkům naleznete na našich webových stránkách v záložce Zájmové kroužky.

30.08.2021 Košíkářství, Módní tvorba

Otevíráme nové kroužky: Košíkářství a Módní tvorby. Bližší informace k novým kroužkům v záložce Zájmové kroužky.

09.08.2021 Sochařství

Otevíráme nové kroužky Sochařství pro děti i dospělé pod vedením MgA. Lenky Tsikoliy, která vystudovala Ateliér veškerého sochařství Kurta Gebauera. Každé úterý od 16:30 hod a 18:00 hod. se na zájemce budeme těšit.

GDPR

01.09.2020 Informace o zpracování osobních údajů s účinností od 25.5.2018
 
Dům dětí a mládeže Modřany, příspěvková organizace (dále DDM) jako správce osobních údajů, ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZOOU“), jakož i ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen „GDPR“), jež nabývá účinnosti dne 25.5.2018, zpracovává při své činnosti osobní údaje účastníků DDM.
Nakládání s osobními údaji a jejich ochrana se řídí Směrnicí na ochranu osobních údajů (k dispozici v ředitelně DDM). Údaje budou zpracovány po dobu docházky Vaší/Vašeho dítěte v zájmovém vzdělávání a po skončení budou dále archivovány v souladu s právními předpisy dle směrnice Spisový a skartační řád (k dispozici v ředitelně DDM).
V případě porušení zákonných povinností týkajících se ochrany osobních údajů máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů. Máte taktéž právo požadovat po DDM přístup k osobním údajům, které o Vás či Vašem dítěti zpracovává, jejich opravu, výmaz či omezení jejich zpracování, pokud taková oprava, výmaz či omezení zpracování nezasahuje do zákonných povinností DDM či jejího zřizovatele zpracovávat osobní údaje, jak jsou tyto povinnosti popsány dále.
 
Kontaktní údaje správce: adresa:
Dům dětí a mládeže Modřany 
Herrmannova 2016/24
Praha 4 – Modřany, 143 00

E-mail: info@ddmm.cz
Tel.č. +420 241 772 463
Kontaktní údaje pověřence: JUDr.Petr Pavlík
E-mail: poverenec@akpavlik.cz
 
Zpracování osobních údajů ze zákona
DDM při své činnosti zpracovává identifikační, adresní a popisné osobní údaje Vaše/Vašeho dítěte, jakož i některé citlivé osobní údaje (zvláštní kategorie osobních údajů), a to z důvodu, kdy je zpracování nezbytné pro ochranu životně důležitých situací, pro účely veřejného zájmu v oblasti veřejného zdraví, dále v oblasti práva, zabezpečení a ochrany a samozřejmě při takovém zpracování, které je nutné pro plnění zákonných povinností dle zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „Školský zákon“) a souvisejících prováděcích předpisů, a to především za účelem:
 

  • Vedení povinné dokumentace školského zařízení (školní matriky) ve smyslu § 28
odstavce 2 Školského zákona.
  • Zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví dětí ve školském zařízení ve smyslu § 29
Školského zákona.
  • Zajištění individuálního přístupu k Vašemu dítěti za účelem naplnění jeho případných
speciálních vzdělávacích potřeb jakož i pro vytvoření podmínek pro rozvoj jeho nadání.
  • Zpracování citlivých (zvláštních kategorií) osobních údajů zahrnuje zpracování údajů
týkajících se zdravotního stavu, zdravotního postižení či zdravotního nebo sociálního
znevýhodnění Vašeho dítěte.
  • Osobní údaje jsou zpracovávány elektronicky v informačním systému Domeček (dále jen IS
Domeček) a dále manuálně v příslušných formulářích (např. přihlášky). IS Domeček je
provozován na serverech umístěných v datacentru v Praze – Malešicích. Data z IS
Domeček nejsou směrována nikam mimo EU ani mimo ČR. Servery, na kterých IS Domeček
běží, jsou v majetku provozovatele IS Domeček a nejsou sdílené jinými provozovateli jiných
systémů.
 
Zpracované osobní údaje budou v omezeném rozsahu předány pro účely zákonných povinností DDM zřizovateli DDM (MHMP - Magistrát hlavního města Praha).


Informační memorandum naleznete na našem webu v záložce ke stažení.