22.10.2018 Zájmový kroužek V. Olmer - náhrada

Náhradní termín za pondělí 8.10. 2018 se koná ve středu 24.10. ve stejných časech.

19.10.2018 Vaše nedělní pohádky pro děti

Pravidelné nedělní pohádky začínají od 11. listopadu v našem Divadle Na Cikorce. Nabídku pohádek najdete v záložce Divadlo Na Cikorce. Moc se na vás těšíme.

16.10.2018 Divadelní představení

Máme poslední volná místa na představení Demokracie. Pojďte s námi do Minoru 27. října od 14-16 hod, vstupné je 120 Kč. Přihlásit se můžete online nebo na naší recepci.

16.10.2018 Podzimní prázdniny

V našem domečku se 29. - 30. října (pondělí - úterý) nekonají žádné kroužky ani aktivity z důvodu podzimních školních prázdnin. Probíhá pouze Příměstský tábor pro předem přihlášené děti 8.30 - 16.30h. Děkujeme za pochopení.

16.10.2018 VOLNÁ MÍSTA Pohybová průprava a Sportovní všestrannost

Nabízíme volná místa v kroužku Pohybová průprava děti 4-6 let: čtvrtek 14.40h a Sportovní všestrannost 8-10 let: čtvrtek 16.30h. Přihlášky on-line či osobně na recepci DDM Modřany. Více informací p.koubova@ddmmonet.cz.

12.10.2018 Volné místo - Flétna

Uvolnilo se nám místo ve čtvrtečním kroužku Flétny - začátečníci. Kroužek je od 14:00 - 14:30 hod. Přihlásit se můžete online nebo osobně na naší recepci.

GDPR

25.05.2018 Informace o zpracování osobních údajů s účinností od 25.5.2018
 
Dům dětí a mládeže Praha 12 - Monet, příspěvková organizace (dále DDM) jako správce osobních údajů, ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZOOU“), jakož i ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen „GDPR“), jež nabývá účinnosti dne 25.5.2018, zpracovává při své činnosti osobní údaje účastníků DDM.
Nakládání s osobními údaji a jejich ochrana se řídí Směrnicí na ochranu osobních údajů (k dispozici v ředitelně DDM). Údaje budou zpracovány po dobu docházky Vaší/Vašeho dítěte v zájmovém vzdělávání a po skončení budou dále archivovány v souladu s právními předpisy dle směrnice Spisový a skartační řád (k dispozici v ředitelně DDM).
V případě porušení zákonných povinností týkajících se ochrany osobních údajů máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů. Máte taktéž právo požadovat po DDM přístup k osobním údajům, které o Vás či Vašem dítěti zpracovává, jejich opravu, výmaz či omezení jejich zpracování, pokud taková oprava, výmaz či omezení zpracování nezasahuje do zákonných povinností DDM či jejího zřizovatele zpracovávat osobní údaje, jak jsou tyto povinnosti popsány dále.
 
Kontaktní údaje správce: adresa: Dům dětí a mládeže Praha 12 – Monet, Herrmannova 2016/24, Praha 4 – Modřany, 143 00
E-mail: ddmmonet@ddmmonet.cz
Tel.č. +420 241 772 463
Kontaktní údaje pověřence: JUDr.Petr Pavlík
E-mail: poverenec@akpavlik.cz
 
Zpracování osobních údajů ze zákona
DDM při své činnosti zpracovává identifikační, adresní a popisné osobní údaje Vaše/Vašeho dítěte, jakož i některé citlivé osobní údaje (zvláštní kategorie osobních údajů), a to z důvodu, kdy je zpracování nezbytné pro ochranu životně důležitých situací, pro účely veřejného zájmu v oblasti veřejného zdraví, dále v oblasti práva, zabezpečení a ochrany a samozřejmě při takovém zpracování, které je nutné pro plnění zákonných povinností dle zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „Školský zákon“) a souvisejících prováděcích předpisů, a to především za účelem:
 

  • Vedení povinné dokumentace školského zařízení (školní matriky) ve smyslu § 28
odstavce 2 Školského zákona.
  • Zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví dětí ve školském zařízení ve smyslu § 29
Školského zákona.
  • Zajištění individuálního přístupu k Vašemu dítěti za účelem naplnění jeho případných
speciálních vzdělávacích potřeb jakož i pro vytvoření podmínek pro rozvoj jeho nadání.
  • Zpracování citlivých (zvláštních kategorií) osobních údajů zahrnuje zpracování údajů
týkajících se zdravotního stavu, zdravotního postižení či zdravotního nebo sociálního
znevýhodnění Vašeho dítěte.
  • Osobní údaje jsou zpracovávány elektronicky v informačním systému Domeček (dále jen IS
Domeček) a dále manuálně v příslušných formulářích (např. přihlášky). IS Domeček je
provozován na serverech umístěných v datacentru v Praze – Malešicích. Data z IS
Domeček nejsou směrována nikam mimo EU ani mimo ČR. Servery, na kterých IS Domeček
běží, jsou v majetku provozovatele IS Domeček a nejsou sdílené jinými provozovateli jiných
systémů.
 
Zpracované osobní údaje budou v omezeném rozsahu předány pro účely zákonných povinností DDM zřizovateli DDM (MHMP - Magistrát hlavního města Praha).


Informační memorandum naleznete na našem webu v záložce ke stažení.