01.03.2021 Přihlašování na letní tábory 1. března od 12 hodin online

V pondělí 1. března ve 12 hodin spouštíme přihlašování na letní příměstské i pobytové tábory. Připomínáme, že přihlášení je možné pouze online skrze Klientské centrum. Zkontrolujte si, prosíme, včas funkčnost přihlášení do KC a v případě jakýchkoliv problémů s Klientským centrem napište na e-mail: recepce@ddmm.cz. Nové Klientské centrum si pohodlně založíte na našem webu v záložce Zájmové kroužky.

01.02.2021 Odmaturuj z angličtiny

Nové online lekce Odmaturuj z angličtiny jsou určeny pro všechny letošní maturanty. Zahrnují gramatiku na didaktické testy i různá konverzační témata, aby je u ústní části maturity nic nezaskočilo. Přihlášení je možné na našem webu v sekci Zájmové kroužky.

18.01.2021 DDM je uzavřen

Usnesením Vlády ČR byl vydán zákaz osobní přítomnosti účastníků v DDM. Až do odvolání nemohou probíhat v našem DDM žádné kroužky, kromě zájmové činnosti, která je realizovaná prostřednictvím distančního vzdělávání a online lekcí.

14.12.2020 E-maily DDM jako nevyžádaná pošta SPAM

Na základě upozornění od vás, účastníků našich kroužků, informujeme, že v e-mailových schránkách některých poskytovatelů spadají naše zprávy z adresy ddmm.cz do složky Nevyžádané pošty - SPAM. Tuto skutečnost nemůžeme nijak ovlivnit a je na každém majiteli schránky, aby si ji individuálně nastavil. Proto prosíme, abyste, zvláště v této době plné náhlých změn, kontrolovali i tuto složku pravidelně a případně potvrdili naše adresy jako vyžádané e-maily, aby vám nic neuniklo. Veškeré informace nalezne samozřejmě i zde na webu.

GDPR

01.05.2020 Informace o zpracování osobních údajů s účinností od 25.5.2018
 
Dům dětí a mládeže Modřany, příspěvková organizace (dále DDM) jako správce osobních údajů, ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZOOU“), jakož i ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen „GDPR“), jež nabývá účinnosti dne 25.5.2018, zpracovává při své činnosti osobní údaje účastníků DDM.
Nakládání s osobními údaji a jejich ochrana se řídí Směrnicí na ochranu osobních údajů (k dispozici v ředitelně DDM). Údaje budou zpracovány po dobu docházky Vaší/Vašeho dítěte v zájmovém vzdělávání a po skončení budou dále archivovány v souladu s právními předpisy dle směrnice Spisový a skartační řád (k dispozici v ředitelně DDM).
V případě porušení zákonných povinností týkajících se ochrany osobních údajů máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů. Máte taktéž právo požadovat po DDM přístup k osobním údajům, které o Vás či Vašem dítěti zpracovává, jejich opravu, výmaz či omezení jejich zpracování, pokud taková oprava, výmaz či omezení zpracování nezasahuje do zákonných povinností DDM či jejího zřizovatele zpracovávat osobní údaje, jak jsou tyto povinnosti popsány dále.
 
Kontaktní údaje správce: adresa:
Dům dětí a mládeže Modřany 
Herrmannova 2016/24
Praha 4 – Modřany, 143 00

E-mail: info@ddmm.cz
Tel.č. +420 241 772 463
Kontaktní údaje pověřence: JUDr.Petr Pavlík
E-mail: poverenec@akpavlik.cz
 
Zpracování osobních údajů ze zákona
DDM při své činnosti zpracovává identifikační, adresní a popisné osobní údaje Vaše/Vašeho dítěte, jakož i některé citlivé osobní údaje (zvláštní kategorie osobních údajů), a to z důvodu, kdy je zpracování nezbytné pro ochranu životně důležitých situací, pro účely veřejného zájmu v oblasti veřejného zdraví, dále v oblasti práva, zabezpečení a ochrany a samozřejmě při takovém zpracování, které je nutné pro plnění zákonných povinností dle zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „Školský zákon“) a souvisejících prováděcích předpisů, a to především za účelem:
 

  • Vedení povinné dokumentace školského zařízení (školní matriky) ve smyslu § 28
odstavce 2 Školského zákona.
  • Zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví dětí ve školském zařízení ve smyslu § 29
Školského zákona.
  • Zajištění individuálního přístupu k Vašemu dítěti za účelem naplnění jeho případných
speciálních vzdělávacích potřeb jakož i pro vytvoření podmínek pro rozvoj jeho nadání.
  • Zpracování citlivých (zvláštních kategorií) osobních údajů zahrnuje zpracování údajů
týkajících se zdravotního stavu, zdravotního postižení či zdravotního nebo sociálního
znevýhodnění Vašeho dítěte.
  • Osobní údaje jsou zpracovávány elektronicky v informačním systému Domeček (dále jen IS
Domeček) a dále manuálně v příslušných formulářích (např. přihlášky). IS Domeček je
provozován na serverech umístěných v datacentru v Praze – Malešicích. Data z IS
Domeček nejsou směrována nikam mimo EU ani mimo ČR. Servery, na kterých IS Domeček
běží, jsou v majetku provozovatele IS Domeček a nejsou sdílené jinými provozovateli jiných
systémů.
 
Zpracované osobní údaje budou v omezeném rozsahu předány pro účely zákonných povinností DDM zřizovateli DDM (MHMP - Magistrát hlavního města Praha).


Informační memorandum naleznete na našem webu v záložce ke stažení.