17.06.2019 Přihlašování do ZŠ Rakovského, ZŠ K Dolům

a MŠ Tyršovka a Karásek bude přednostně probíhat pro žáky daných škol. V současné době nejsou na www zveřejněny všechny kroužky a na ty co jsou zveřejněny, není možný on-line zápis. Informace o kompletní nabídce a systému přihlašování najdete na www.ddmm.cz a nejdříve na školách ve formě informačních letáků.

16.06.2019 Zápis do zájmových kroužků 2019/2020

V současné době naleznete v sekci Zájmové kroužky, část kroužků, které budeme v novém školním roce otvírat. Od 17. června od 12:00 hod. bude probíhat on-line zápis pouze na ZK, o kterých víme, že je případné změny vyplývající z rekonstrukce dislokovaného pracoviště Urbánkova organizačně neovlivní. Tyto kroužky poznáte tak, že po rozkliknutí se v pravé spodní části objeví možnost on-line přihlášení. U kroužků které tuto možnost nemají budeme on-line přihlašovaní spouštět postupně, po vyřešení organizačních záležitostí každého individuálního kroužku.Úplný zápis do všech kroužků proběhne od 2. září 2019. Děkujeme za pochopení.

16.06.2019 Informace jak se zapisovat na zájmové kroužky

V záložce Zájmové kroužky naleznete odkaz s detailně popsaným způsobem, jakým způsobem se můžete přihlásit na zájmové kroužky.

15.06.2019 Školní rok 2018/19

Vážení návštěvníci, v týdnu 10. - 14. června byla zakončena převážná část našich zájmových kroužků. V týdnu od 17 - 21 června probíhají pouze hodiny, které byly dohodnuty mezi účastníky a lektory individuálně (jedná se převážně o náhradní hodiny, které nebyly v průběhu školního roku ze strany DDM zrealizovány).

GDPR

25.05.2018 Informace o zpracování osobních údajů s účinností od 25.5.2018
 
Dům dětí a mládeže Praha 12 - Monet, příspěvková organizace (dále DDM) jako správce osobních údajů, ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZOOU“), jakož i ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen „GDPR“), jež nabývá účinnosti dne 25.5.2018, zpracovává při své činnosti osobní údaje účastníků DDM.
Nakládání s osobními údaji a jejich ochrana se řídí Směrnicí na ochranu osobních údajů (k dispozici v ředitelně DDM). Údaje budou zpracovány po dobu docházky Vaší/Vašeho dítěte v zájmovém vzdělávání a po skončení budou dále archivovány v souladu s právními předpisy dle směrnice Spisový a skartační řád (k dispozici v ředitelně DDM).
V případě porušení zákonných povinností týkajících se ochrany osobních údajů máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů. Máte taktéž právo požadovat po DDM přístup k osobním údajům, které o Vás či Vašem dítěti zpracovává, jejich opravu, výmaz či omezení jejich zpracování, pokud taková oprava, výmaz či omezení zpracování nezasahuje do zákonných povinností DDM či jejího zřizovatele zpracovávat osobní údaje, jak jsou tyto povinnosti popsány dále.
 
Kontaktní údaje správce: adresa: Dům dětí a mládeže Praha 12 – Monet, Herrmannova 2016/24, Praha 4 – Modřany, 143 00
E-mail: ddmmonet@ddmmonet.cz
Tel.č. +420 241 772 463
Kontaktní údaje pověřence: JUDr.Petr Pavlík
E-mail: poverenec@akpavlik.cz
 
Zpracování osobních údajů ze zákona
DDM při své činnosti zpracovává identifikační, adresní a popisné osobní údaje Vaše/Vašeho dítěte, jakož i některé citlivé osobní údaje (zvláštní kategorie osobních údajů), a to z důvodu, kdy je zpracování nezbytné pro ochranu životně důležitých situací, pro účely veřejného zájmu v oblasti veřejného zdraví, dále v oblasti práva, zabezpečení a ochrany a samozřejmě při takovém zpracování, které je nutné pro plnění zákonných povinností dle zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „Školský zákon“) a souvisejících prováděcích předpisů, a to především za účelem:
 

  • Vedení povinné dokumentace školského zařízení (školní matriky) ve smyslu § 28
odstavce 2 Školského zákona.
  • Zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví dětí ve školském zařízení ve smyslu § 29
Školského zákona.
  • Zajištění individuálního přístupu k Vašemu dítěti za účelem naplnění jeho případných
speciálních vzdělávacích potřeb jakož i pro vytvoření podmínek pro rozvoj jeho nadání.
  • Zpracování citlivých (zvláštních kategorií) osobních údajů zahrnuje zpracování údajů
týkajících se zdravotního stavu, zdravotního postižení či zdravotního nebo sociálního
znevýhodnění Vašeho dítěte.
  • Osobní údaje jsou zpracovávány elektronicky v informačním systému Domeček (dále jen IS
Domeček) a dále manuálně v příslušných formulářích (např. přihlášky). IS Domeček je
provozován na serverech umístěných v datacentru v Praze – Malešicích. Data z IS
Domeček nejsou směrována nikam mimo EU ani mimo ČR. Servery, na kterých IS Domeček
běží, jsou v majetku provozovatele IS Domeček a nejsou sdílené jinými provozovateli jiných
systémů.
 
Zpracované osobní údaje budou v omezeném rozsahu předány pro účely zákonných povinností DDM zřizovateli DDM (MHMP - Magistrát hlavního města Praha).


Informační memorandum naleznete na našem webu v záložce ke stažení.